Blaah nuita tassukarvoja.. vähän pitemmällä lenkillä kun käy niin heti on tassun pohjat täynnä lumi/jääpalleroita. "Meinas" palaa niihin käämit niin sitte leikkasin niitä vähän vähemmäks ku ei niistä ole ku haittaa.. okei, saattaahan ne vähän lämmittää, mutta siinä vaiheessa ne ennemminki vaan jäähdyttää kun pikkureppana pureksii tassujaan ja ne kastuu ja sitte taas liikutaan ja tarttuu lisää lunta ja taas niitä pitää jyrsiä irti.. jne.

Kivaa kivaa kun pystyy käymään yhä pitemmillä lenkeillä Siriuksen kanssa! :D sillä taitaa jo nyt olla parempi kunto kuin mulla.. mutta mutta.. eiköhän se omaki kunto tässä koko ajan kasva kun Simpan kuntoa kohennetaan.

Silloin tällöin Siriusta hieron. Tänään taitaa olla taas semmonen päivä kun nyt on aikaa. Koulussa meille kävi Annakaisa Ventomäki pitään kurssin ja oli kyllä mahtava! Ei tuosta hieromisesta varmaan mitään hyötyä ole, kun oikesti on niiiiiin kaukana ammattilaisesta :) mutta mutta.. oppiihan ainakai koiran lihaksia ja huomaa pahimmat jumit. Ja kivaa se on :) ja vieläpä koira tottuu käsittelyyn..

 

Sirius helmikuun auringossa 

...kaihoten nyt katselen, kun lentää tuolla lintu pienoinen

se nousta korkealle saa ja näkee kauniin, kauniin maan..