Kyllä nuihin koiriin saa laitettua rahaa nii paljon kun vaan jaksaa! Ruokaan menee helposti ihan hirveenä ja enempiki sais kulutettua. Aina löytyy joku toista kalliimpi ja "parempi" ruokamerkki. Ja tuoremössöt ne vasta maksaaki! Tietty koira tarvii luita ja muuta pureskeltaavaa. Pakollisia juttuja on hihna(t) ja pannat (normi ja ketjukaulain ja heijastin ainaki.. mielellään joku "edustuspanta" kans). Rahaa menee kans leluihin ja treenivälineisiin koiralle ja itellekki.. Olikohan kaikki ihan tarpeen?

Kun kurkkaa tuonne "Siriuksen kaappiin" nii siellä lojuu aika paljon semmosta tavaraa mitä ei tule käytettyä viikottain eikä edes kuukausittain! Enkä mä ole ees mikään himokoiralleshoppaaja.. Tunnen innokkaampiaki ;) Jotenki sitä ajattelee et kyllä niille tulee käyttöä.. niille hihnanpätkille ja liian pienille kaulapannoille. Puolikkaat tennispallot ja lelujen raadot voi ainaki hyödyntää esineruudussa ennen ku nakkaa ne roskiin.. sitte joskus..  

Monilla niillä "tarpeettomilla" jutuilla on kuiteski omat tarinansa.. muistoja muistoja :).. sissin pienen pieni nahkanen pentupanta pv:ltä, Lupun pureskelema metallikapula ja Ruutin ketjukaulain joka on muuten nyt sopiva Simolle, vaikka olin varma ettei Simppa ikinä kasva siihen sopivaksi! :D jes.. sekin sitte hyötykäyttöön.

Tarpeettomia: flexi (mitenköhän se on mulle joutunut kun en ikinä siihen omaa koiraa laittais? :) ), liian isot ja kovat patukat (sitä sakemannia odottelevat..) ja jäljenmerkit (joita ei ikinä muista ottaa mukaan vaan käytän jotain säälittävää risunpätkää jälkipaaluna.. siis kesällä.. tehtiin Riikan kans noi hienot jälkipaalut jo varmaan ainaki vuos sitte enkä mää oo vielä kertaakaan niitä käyttäny! :D).